Cursus Beleggen voor Beginners

Deze cursus leert je alles wat je moet weten om je eigen (gratis!) beleggingsrekening te openen en te beginnen met beleggen.

Ik houd het bewust bij de basics; mijn hoofddoel is beleggen wat minder 'eng' te maken en ervoor te zorgen dat jij je ook zelfverzekerd genoeg voelt om met beleggen te beginnen. Want: als je financiële onafhankelijkheid als doel hebt, dan kun je eigenlijk niet zonder.

Tijdens het volgen van deze cursus leer je waarom je misschien beter in trackers kunt investeren dan in losse aandelen, je ontdekt wat je moet doen als de waarde van je portefeuille een duikvlucht neemt én merkt waarom beleggen eigenlijk helemaal niet zo eng is als het misschien lijkt.

Cursus Beleggen voor Beginners

Dave

"Dankjewel voor alle tips, heel fijn om zo eindelijk eens concreet aan de slag te kunnen!"

Feline

"Yes!! Mijn eerste beleggingsrekening is geopend en ik heb zelfs al wat aangekocht. Superbedankt om me over deze drempel heen te helpen!"

Angela

"Er gaat echt een wereld voor me open... zo leuk om te merken dat ik dus wél kan beleggen, ook zonder een enorm vermogen te hebben!"

Kees

"Een bijzonder heldere en duidelijke cursus die met eenvoudige woorden laat weten hoe het voor bijna iedereen mogelijk is om een stukje financiële zelfstandigheid op te bouwen."