Human Design Blueprint

Jouw Human Design-blueprint. Een overzichtelijk rapport van meer dan 50 pagina's aan de hand van jouw unieke Human Design-blauwdruk, met alles wat je moet én wilt weten om dit ook in je dagelijkse leven te gaan gebruiken.

Met liefde op maat gemaakt en met een handige video met algemene uitleg over Human Design, zodat je alle informatie ook op de juiste manier kunt lezen en begrijpen. Een naslagwerk over het leven, voor het leven.

Loop jij vast? Voel je je uitgeput? Wil je nu écht eens weten wat jouw doel in je leven is? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig naar wie jij écht bent?

Deze Human Design Blueprint helpt je met het antwoord op jouw grote en kleine levensvragen. En: geeft je praktische tips om ook direct mee aan de slag te gaan.

Voer in de opmerkingen meteen je geboortedatum, -tijd en -plaats in. Je krijgt je rapport en video per e-mail toegestuurd. Houd rekening met wat verwerkingstijd (+- 2 weken) - dit is maatwerk :-)

Human Design Blueprint

Kimberly

"Dankjewel hiervoor, het heeft me al heel wat inzichten gebracht!"

Femmie

"Wat een mooi, persoonlijk, uitgebreide HD blueprint! Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om erin te duiken en er vooral wat mee te gaan doen. Eye-openers naar het verleden en voor de toekomst. Nu al zin om aan te werken!"

Deborah

"Mijn eerste indruk: ik wil het eigenlijk wel als in een boekvorm laten drukken, zó mooi ziet het eruit. Veel dingen zijn heel verhelderend. Ik neem het binnenkort mee de natuur in en laat alles binnenkomen en bezinken."

Mieke

Ik ben heel erg blij met mijn blueprint. Ik had al een blueprint van mijn Human Design, maar deze van Adine gaf mij meer inzichten en verdieping in mijn eigen Human Design. Hier kan ik mee aan de slag!