Ontwikkel JOUW Money Flow + coaching

Dit programma helpt je de touwtjes zélf in handen te krijgen, op een manier die bij je past. We duiken in jouw Innerlijke Geldtype en ontmantelen je diepgewortelde overtuigingen over geld en ondernemen. Zodat jij op een fijne manier ruimte kunt maken voor jouw droomleven. Plus: 2 maanden Voxer-support. Kun je mij gedurende die periode onbeperkt je vragen stellen, voor persoonlijke feedback, coaching en support. Of als stok achter de deur, net wat jij nodig hebt. In te plannen binnen 6 maanden na je instap in OJMF.

Ontwikkel JOUW Money Flow + coaching

Bianca

"Ontwikkel JOUW Money Flow is het beste wat ik de afgelopen 3 jaar heb gedaan voor mijn zelfontwikkeling. En dan zijn we nog maar bij module 4!"

Linda

"Ik heb enorm veel geleerd van het inzicht in de geldtypes, het doorbraakprofiel en de businessmodellen en heb meer ontspannen vertrouwen in geld."

Chantal

"Ik volg de training bij Adine ivm mijn money mindset en tjonge wat een inzichten krijg ik door ermee aan de slag te gaan. Super!"

Christel

"Baanbrekend. Letterlijk, want ik heb mijn fulltime baan opgezegd toen ik zag hoe mijn Innerlijke Geldtypen elkaar tegenwerkten en dat er heel veel mogelijkheden waren om dat snel en blijvend te veranderen."